lauantai 5. huhtikuuta 2014

Possu-kasvissose

Possusta sosetta, tämmöisellä reseptillä tällä kertaa


Raaka-aineet:
  • Vettä 1,5l
  • Possun suikale 400g
  • Lehtiselleriä 5 siivua
  • Perunaa 900g
  • 4kpl Päärynää

Itse kaadoin hieman keitinlientä pois ennen soseuttamista ja valmista sosetta tuli 10x170g minigrip-pussia.

Mukavana lisänä olen ottanut käyttöön lehti/varsisellerin mitä OJ tykkää syödä ihan sellaisenaankin raakana, terveellistä ja antaa hyvän maun ruokiin! :)

Valmistus:


Keitä Possusuikaleita 1,5l vedessä n. 5minuuttia.

Kuori kauhalla possusta tulevaa valkuaisvaahtoa pois keitinliemen pinnasta.






 Esikäsittele kasvikset: kuori perunat ja päärynät, pese kaikki raaka-aineet ja pilko sopiviksi paloiksi.
Lisää perunat keitinveteen possun kanssa ja keitä 15minuuttia lisää.




Lisää sitten päärynä ja selleri ja keitä vielä n. 10 minuuttia, tarkista kypsyys.

Kaada mahdollinen liika keitinliemi pois jotta saat soseesta sopivan paksuista.


Punnitse ja pussita sose minigrip-pusseihin tai pilttipurkkeihin




Lisää sose-annoksiin nimet sekä päivänmäärät ja pakasta.

Pahoittelen etten ole pitkään aikaan ehtinyt kirjoitella ja pävittää blogiani, mutta yritän nyt ehtiä lisäilemään reseptejä useammin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti